Nu er det nu! Nu er det for alvor nu!

Jeg har i mange år flirtet med tanken om at jeg skulle have min egen blog. Og som I kan se har jeg faktisk haft domænet siden 2014. Og nåede da også at skrive nogle få blogindlæg. Om alt muligt ligegyldigt. Dem kan I jo kigge på hvis I får lyst, men fraaaaa NU af bliver det fedt!

Det er MIN blog, og derfor vil den handle om det der sker i MIN verden. Jeg er mor til to skønne børn, kone til en skøn mand, husalf i en skøn lejlighed og grafisk designer med nogle skønne arbejdsmæssige muligheder. Dét vil jeg alt sammen meget gerne skrive meget mere om, men mest for min egen skyld – lige nu er jeg på barsel, og dét liv kan godt blive lidt ensporet. Så nu skal det jeg har lyst til at dele skrives ned – og du er velkommen til at følge med!

Så skål i mælk! Og velkommen til rodebutikken :)

 

1 Kommentar

  1. Ja daaaaa – glæder mig til at følge med her også. Burde egentlig blive gæsteblogger på domænet, da jeg føler jeg passer ret godt ind i rodebutikken, men den tager vi lige senere. Tillykke ski da…

Skriv en kommentar