Og jeg VED det ikke er penge. For det er åbenbart det eneste jeg er lynenes hurtig til at få afviklet (fordi penge altid er død usexet at blive uvenner over, og fordi jeg ikke stoler på mine egne evner til at huske at jeg skylder!).

IMG_20170115_101432

Og det er virkelig ikke fordi jeg ikke VIL huske dig. Jeg glemmer det bare. Eller nej, det forsvinder ikke fra mit hovede. Men det bliver lagt i en boks, med muligvis alt for mange “det-lover-jeg-dig” ting. Og så forputter det sig. Simpelthen. Ren forputtelse!

For når jeg så scroller min facebook, instagram, snapchat og what ever igennem, så dukker der (søde og dejlige) mennesker op. Forestil jer mig, sidder i sofaen. Manden der noget ligegyldigt i fjernsynet. Ungerne sover. Jeg surfer på mobilen. Tjekker instagram. Indvendig har jeg konstant konflikt med mig selv: “Ih hvor hyggeligt, Louise har været i dyrehaven – men…… Shit mand…. Jeg glemte sku da at ringe til hende den anden dag, da jeg var alene i sommerhuset, gjorde jeg ikke? Shit mand hvad jeg klokken? Kan sku da ikke ringe nu. Vil sku da også være pinligt. Hej! Ja Hej, ja jeg ved godt det er langt over en uge siden jeg skulle ringe. Det glemte jeg så……….” …… Videre til snap …… “Hov det der kunne Asger da ikke da jeg så ham sidst kunne han? Hmm… Og der var også noget med nogle fødselstavler jeg skylder dem – gud ja, jeg burde også have lavet en til barnedåben i morgen!!! Det kan jeg sku da ikke nå nu!!! Pis osse!!!”

Tilsidst tør jeg ikke scrolle videre. Tænk hvis jeg kommer i tanke om flere ting jeg glemmer at få gjort.

IMG_20161118_115009

Jeg ved ikke hvad der har ramt mig. Om det for alvor er gået op for mig at to unger tager længere tid end én. No er begyndt på grød, mere end én gang om dagen. Og så er han jo mere vågen nu, og kræver mere.

Eller også er der simpelthen sket det, at jeg ikke længere rider den dag jeg sadler. Og det vil jeg vove at påstå at jeg engang i mit unge liv gjorde. Men de dage er sku forbi.

Mon de kommer igen?

Hvis jeg skylder dig noget, som du aldrig har fået, så undskyld! Måske er du heldig at du får dem. Især hvis du minder mig om det 😘

 

Skriv en kommentar