Sådan har vi set ud. Stort set siden vi kom hjem fra sommerhus. My med feber on/off, røde øjne, svedig og bare syg. Jeg, ikke syg, men bare monster monster træt. My sover (selvfølgelig) dårligt om natten, No skal have mad (som en baby nu skal), og ja…..

Jeg ved virkelig godt, at man ikke skal beklage sig over at passe egne børn. Men… Jeg er bare virkelig træt!

Selvfølgelig fordi jeg ikke rigtig sover det jeg skal, men der er også en anden grund. Jeg er nemlig gået i toffifee-fælden igen. Jeg lever af det mad der er nemmest at få fat i, hurtigt, og jeg har ikke lavet madplan siden jeg kom hjem fra sommerhuset. Og når der ingen plan er, så skrider mine madvaner.

Så, fra i næste uge er det op på hesten igen! Jeg nægter at være typen der giver op bare fordi det er blevet februar. Hvem er med?

Skriv en kommentar