Jeg har været væk fra bloggen, men jeg er på vej tilbage. Hav tålmodighed med mig. Jeg har gang i virkelig mange spændende ting, som jeg glæder mig til at fortælle jer om. Indtil nu, har energien bare ikke været der. Her en lille flig om hvorfor:

Faktisk, så ved jeg jo godt at jeg ingen reelle problemer har. Jeg har tag over hovedet, en dejlig mand og to skønne børn. Vi har mad på bordet, og alt er dejligt.

Men jeg kunne virkelig godt bruge noget mere søvn. Novo har nu i flere uger (føles som måneder, men jeg er bange for at det ville være en overdrivelse – men det føles sådan!) sovet helt forfærdeligt dårligt. Han bliver lagt klokken 19.00, men er oppe og meget vågen ca. hvert tredje kvarter, hvor jeg tilsidst “giver op” og ligger mig i sengen med ham klokken 23.00. Resten af natten skovler han rundt, og kan slet ikke finde ro.

Derfor besluttede vi, at samme børnekiropraktor som behandlede Mynthe som baby, nu måtte tilse vores mindste. Og ganske rigtigt knækkede hun ham på ryggen 10 gange for at alt igen var på plads. Til opfølgningen i dag et knæk i nakken – og der er allerede mærkbar forskel!

Til alle med samme problemer: opsøg nærmeste kiropraktor! Det værste der kan ske er at det ikke virker. Det koster typisk 500-700 kroner for første behandling. De efterfølgende behandlinger koster halvdelen, og støttes i øvrigt af sygeforsikring Danmark.

Som bonus fik vi også tilset Novo med kiropraktor-brillerne på. Jeg ved godt at jeg bare burde slappe af og lade tingene ske. Men det er snart ved at være et halvt år siden at professionelle fagfolk har set Novo igennem. Så jeg er glad for at heller ikke kiropraktoren havde noget at pege på. Min dejlige dreng følger hans udvikling 💓

Skriv en kommentar