Påskeferien stod i nybyggeriets tegn. Ja altså, det vil sige, vi var ude at se på byggeudstilling i både Solbjerg og Horsens. 16 forskellige huse, 13 forskellige byggefirmaer: Egebæk Byg, Eurodan Huse, Finn Mortensen Huse, Huscompagniet, Hybel, Menzer & Kristensen, Milton Huse, Vesterbo HuseLasse Larsen bygKFS boligbyg2-planhusetFBA huse og Benée

Mit drømmehus!

Vi bor i en lækker lejlighed i Aarhus. Placeringsmæssigt kunne vi ikke ønske det bedre. Men vi ønsker os en have, og noget mere plads. Vi har før været afsted hus Hybel i Horsens, det har jeg også skrevet lidt om her. Men nu er vi altså kommet lidt tættere en beslutning. I hvert fald hustypemæssigt ;) Kun ved ét af husene, var min udmelding til Michael efter første gennemkig “Hvis jeg boede her – så ville jeg være et lykkeligt menneske!”. Ja jaaaa, jeg ved jo godt at det ikke er den eneste sandhed. Men altså klart virkelig glad ;) Min hus favorit er altså dette parcelhus fra KFS boligbyg, med HØJT til loftet:

Huset er et 184,3 m2 Futura med ensidig taghældning. Hertil integreret dobbeltgarage på 43,3 m2, samt overdækket indgang på 6,8 m2. En del af boligen er nedsænket for at følge terrænet udenfor. Store vinduer giver udsigt til søen og de lækre terrassekroge vender rigtigt i forhold til verdenshjørnerne.

Her er hyggeligt! Hvide vægge og hvide træbetonlofter danner basen for de varme trægulve, store klinkegulve og sorte vinduesrammer. Der er elementer med rå mursten inde i huset og en stor vægflade i alrummet er malet. Udenfor giver de flotte patinerede træprofiler kant mod mørke mursten og markerede vinduer.

Huset er opført i fremtidens energiklasse, 2020, og det er AktivHus certificeret. Sidste år blev KFS Boligbyg FSC certificeret og nu er størstedelen af de træbaserede produkter i vores huse FSC-stemplet. Vi mener det, når vi siger, at vi tænker bæredygtigt.

Hvis ikke du liiiige synes at jeg har ramt huset lige i skabet med min video (ja ja jaaaa, men det var altså en snap video og jeg havde måske ikke lige tænkt at det også skulle bruges hertil), så er der smukke smukke billeder af boligen her. Jeg er allermest draget af det indvendige, men det ydre fejler efter min mening heller ikke noget :)

Min anbefaling og åbningstider

Hvis du selv står og overvejer nybyg, eller er du bare nysgerring, så vil jeg klart anbefale udstillingen i Solbjerg. Husene i denne udstilling er meget mere spændende, hvor den er lidt mere konservativ i Horsens.

Bygholm bakker, Horsens (horsens bygger): Åben hver søndag kl. 13-15 til og med uge 43 – bortset fra sommerferielukning i ugerne 27-32.

Byg og Bo, Solbjerg: Åbent hver søndag kl. 14–16. (I juli kan der dog være enkelte byggefirmaer, der ikke holder åbent. Udstillingen slutter søndag den 1. november.)

Skriv en kommentar