(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

AFTENENS AFSNIT

Sidste afsnit er sat igang! Først om afsnittet: Stuen er finalen, og jeg synes overordnet set, at alle par gør det rigtig godt. De har knoklet i mange uger, og de er med garanti trætte hver og én. Alle har fortjent en form for præmie, og jeg håber at alle føler at de har fået det ud af programmet, som de ville.

Jeg er vild med Kirstine og Mikkels (blåt hus) bord, sofaen hos Anne og Todd (grønt hus), gulvlampen hos Marianne og Steen (gult hus) og alle de kreative tiltag hos Cecilie og Jonas (rødt hus). Og jeg har SÅ meget lyst til at gå igang med vores egen lejlighed, for det er alt for længe siden at vi har haft et projekt. Nuvel, Michael er måske ikke helt enig. Og tiden er måske heller ikke til det ;)

Er jeg stadig ked af at jeg ikke var med? Både ja og nej. For som jeg også sagde dengang, så er det en oplevelse du aldrig får igen. Og der er ingen der siger at vi bliver tilbudt en plads i programmet næste gang. Omvendt, så var det helt rigtigt af teamet at vælge at vi ikke skulle være med – for som jeg har fortalt før, så rendte vi rigtig meget på sygehuset med Novo lige efter hans fødsel. Så det ville jo slet ikke fungere med os på TV også.

VORES DRØMME STUE

Jeg kunne godt tænke mig et sted hvor man slænger sig, og har det rart. Og finde et alternativ til sofaen. Når i ser disse billeder, vil i sikkert tænkte at stilen stikker helt af, i forhold til hvad jeg ellers har haft på tapetet. Men selve idéen om en alternativ stue, er det der tiltaler mig. Og det drømmer jeg om :)

Samtidig “lider” vi under, at børnene jo bare gerne vil lege der hvor vi er. Og vi er i stuen :) Så sådan noget som dette, kunne også blive nødvendigt:
Især bordet ved siden af sofaen er jeg ret vild med. For så kunne Mynthe i højere grad få lov til at spise lidt i sofaen. For nej, det må man egentlig ikke helt i vores hjem, men nu døjer lidt med småtspiseri, og det kunne være problemet blev mindre, hvis hun ikke pinedød skulle spise sin mad ved spisebordet. Måske! Jeg er ikke meget for at slippe mine principper, men det er vel et forsøg værd?

I gamle dage drømte Michael og jeg om et grafitti maleri i stuen. Men det var måske meget godt at vi ikke fik netop dét – men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg f.eks. ønsker mig kunst tapet som dette:
Det kan du f.eks. købe her

Skriv en kommentar