Nu gælder det køkkenerne! Og for at starte med nybyggernes egne, så må jeg ærligt indrømme at jeg blev lidt skuffet. Måske fordi rummet er som det er, og der ikke er så meget anderledes at gøre. Og om jeg selv overhovedet ville have kunnet gøre det anderledes, hvis det kom til stykket, og med de forudsætninger de har, er ikke sikkert.

Men jeg ville ønske at der var sket noget mere :) Noget mere farligt, vovet eller for meget. Et eller andet i hvert fald.

Nåh, nok om det. Jeg vil gerne vise jer de bud jeg havde med i ærmet. Og ja, jeg ved de er helt helt forskellige :)

Det hele inspirerer mig, og jeg ville være aller mest vild med dette køkken:

Jeg ville måske tilføje det lidt plante-værk. Vi har lidt en plante-fetisch herhjemme 😂 Her kan du se hvad jeg har i tankerne:

Hvis man kunne lave ovenstående med krydderurter, ville det være genialt. Men jeg aner simpelthen ikke om de ville overleve i sådan et arrangement. Men ideen ville komme på bordet! :)

Skriv en kommentar