(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

AFTENENS AFSNIT

Jeg synes dagens afsnit er et af de lidt tungere afsnit. Godt at det er her ekstra opgaven bliver skudt ind! Selvom deltagerne sikkert ikke er helt vilde med dem, så er det altså det som løfter afsnittet – i hvert fald for mig. Jeg ret vild med Cecilie og Jonas’ (rødt hus) fuglehus. Jeg synes idéen er kreativ, og på fire timer synes jeg det er imponerende. Ja det synes jeg faktisk i det hele taget det er at kunne udrette noget som helst brugbart på fire timer!

I dagens program undrer mig over at de alle sammen har valgt at indrette værkstederne som et traditionelt værksted. For jeg mener, hvor mange har reelt brug for et værksted? Jo jo, jeg er da godt klar over at der skal være et sted til plæneklipperen, og hvad har vi ellers, når man får hus. Men come on, behøver værktøjet hænge overalt på væggen? Bruger man det virkelig så meget? Det kan da godt være at jeg er uvidende bylejligheds-ejer. Meeeen?

VORES DRØMME VÆRKSTED

Jeg føler mig overbevist om at Michael og jeg ville kunne nøjes med noget i stil med dette:

På en af væggene i værkstedet. Alternativt denne løsning, som jo også kan skubbes over til naboen hvis det skulle blive aktuelt (ja hvad ved jeg, tager man ikke sit værktøj med over til naboen når man er husejer?):
Hvis man malede denne palle, eller i det mindste shinede den en smule op, så synes jeg også denne løsning til river og skovle er fin:
Og så ville jeg nok bruge noget ekstra krudt på selve værkstedes stil. Måske skyder jeg langt over mine egne evner (helt sikkert!), men jeg synes det her “gulv” er mega fedt:
Jeg har et lille crush på lamper. Især de hjemmelavede af slagsen. Hvis jeg havde et kreativt rum (jo jo, lad os kalde det et værksted), så ville jeg lave mig en af disse hjemmelavede lamper:

FORHAVE

I sidste sæson af nybyggerne lagde de selv fliser. Det troede jeg derfor også der skulle gøres denne gang, og derfor havde jeg til vores casting fundet flisebilleder frem:

Som alternativ til højbedene, som jeg ønsker mig i haven, synes jeg at denne løsning til forhaven er rigtig fin:

Som Anne og Todd (grønt hus) nævnte, så synes jeg også at forhaven må indbyde til leg nabobørnene imellem. På huskhaven.dk har jeg fundet dette legehus/sandkasse med rutschebane, som jeg ved Mynthe ville elske. Og Novo på et tidspunkt også :)

Skriv en kommentar