Som du måske har bemærket, så er dagens blogindlæg​ en dag forsinket. Som nævnt, så har jeg netop startet på nyt job – og så har jeg en søn som ligenu sover ekstra dårligt :/ MEN nu er jeg her, og her har i mit input!

DAGENS AFSNIT

Husets andet badeværelse, synes jeg personligt over hele linien er liidt kedelig. Eller også er det bare fordi man ikke rigtig bliver overrasket længere, over de løsninger de kommer med.

Jeg synes jeg mangler en helt genial løsning på vaske/entre delen. Og heller ikke det jeg selv har fundet sidder lige i skabet.

Dog synes jeg det er velfortjent at Anne og Todd (grønt hus) vinder ugepræmien – det er også dem der efter min mening får lavet den bedste løsning. Sammen med nogle af detaljerne fra Kirstine og Mikkels garderobe, f.eks. skabene i væggen, havde man en rigtig fin entre.

VORES DRØMME ENTRE

Jeg vil ikke vise jer billeder af badeværelser, for mine badeværelses ideer har jeg skrevet om her.

Jeg har været på jagt efter en lidt alternativ måde at opbevare jakker. Det kunne f.eks. være en hjemmelavet “stige” som her:

Eller en “perlekæde” som her:

Hvis man er mere til det industrielle look, synes jeg denne løsning er fin, men måske ekstra fin på grund af gulvet. Generelt havde vi til casting talt meget om at kigge lidt på at gøre noget ud af gulvene i huset. Hvem husker ikke sæson 1, med det flotte gule gulv?

Når Novo bliver lige så gammel som Mynthe (3 år), mangler vi klart en mere børnevenlig entre til sko og overtøj. Selvom det er svært at forestille sig børnetøj på dette billede, så er højden på bænken genial, og et par fine kasser under bænken kunne være en god løsning for os.

Og vaskesøjlen? Ja…. Den har jeg bare svært ved at få til at se pænere ud end dette:

Skriv en kommentar