(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

AFTENENS AFSNIT

Jeg elsker afsnittet fra i dag! Jeg har ventet lidt på et afsnit med kød på, og det synes jeg altså der var. Nogle spændende og forskellige løsninger, som giver inspiration til alle. Fedt!

I aften blev det klart for mig, at jeg altså næsten uanset hvordan det kommer til at gå i næste uge, ender med at stemme på Anne og Todd (grønt hus). Selvom jeg stadig stilmæssigt ligger tættest på Cecilie og Jonas (rødt hus), så føler jeg at Anne og Todd har et helt særligt bånd til området, huset og kan se en fremtid dér. Samtidig synes jeg også at arbejdsindsatsen har været i top, og generelt har det været nemt for mig at følge dem, i forstå hvilke situationer de undervejs har været igennem.

Gad vide om I andre har bestemt jer allerede?

VORES DRØMME BØRNEVÆRELSE

Jeg har en svaghed for at tematisere alt der har med vores børn at gøre. Og fester. Jeg har sjældent holdt en fest, uden en eller anden rød tråd. Til vores bryllup var påfuglen et gennemgående tema. Jeg lavede en facebook gruppe med alle mine tanker bag brylluppet. Den er gammel og absolut u-opdateret. Men hvis du alligevel er nysgerrig, kan du kigge på den her. Til Mynthes sidste fødselsdag, var temaet Minnie mouse:

Nåh, men det jeg egentlig ville sige var, at det har jeg da også tænkt mig at gøre på ungernes værelse ;) Og jeg har forelsket mig i “adventure” temaet, og kunne virkelig godt tænke mig at lave et værelse i stil med dette:

Og hvis det på nogen måde var muligt, ville jeg ønske at der var glasvægge ind til børneværelserne, så børnene måske faktisk turde lege derinde, alene, LÆNGE.

Jeg elsker disse detaljer:

 


Og håber at jeg en dag før gjort et eller andet ved det. Måske i den næste bolig vi flytter til.

På Mynthes nuværende værelse, har vi denne luftballon til at hænge indimellem hendes fjerlamper:

Og den vil jo passe perfekt ind i mit tema! ;) Lampen finder du her.

 

Skriv en kommentar