(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

AFTENENS AFSNIT

Da vi forberedte os til casting til nybyggerne havde vi ikke forberedt os på at nybyggerhuset havde hverken tagterrasse eller trappeopgang. Jeg forestiller mig, at nybygger parrene heller ikke havde forberedt sig på dette scenarie. Jeg er vild med at husene i de forskellige sæsoner har været så forskellige. Sikkert helt med vilje, for det giver programmet lidt nyt at kigge på – fedt!

Og tagterrassen og trappeopgangen er en stor opgave for alle parrene. Og selvom jeg virkelig hader alle former for udestuer, så kan jeg rigtig godt lide Mikkel og Christines (blå hus) nytænkende idé – for det er netop det jeg nogle gange synes jeg mangler, når jeg ser programmet. Nogle gange i hvert fald :)

Jeg synes Cecilie og Jonas’ (rødt hus) papirflyvere i trappeopgangen er fede! Måske uden potteplanter :D

HVAD DRØMMER VI OM?

Michael og jeg drømmer om kæmpe store vinduer ud til “naturen”. Måske kunne man have gjort det ud til tagterrassen?

Hvis ikke, så måske “bare” et enkelt stort vindue, med bred vindueskarm, så man kan sidde inde i varmen og kigge ud

Min drømme tagterasse ser sådan her ud:

Og trappen i sig selv, måtte gerne skille sig lidt ud:

Som dekoration på væggene har jeg længe ønsket mig noget særligt 3D tapet:
Og det synes jeg er dekoration nok i sig selv :) Og hvis det var lige så svært at opdrive, som jeg forestiller mig, så kan  en kæmpemæssigt stencil også gå an. F.eks. en som denne:

Og snydetricket er stickers! Jeg har f.eks. fundet dette træ, fra wallstickerland:

Skriv en kommentar