Siden midt oktober har jeg været tilmeldt fit challenge i Aarhus. Hvis du føler dig snydt for mit skriv om min start, kan du læse om startskuddet her, og lidt om træning og kost her.

Som i ved er det her ikke et forsøg på at slanke mig, men et forsøg på at leve sundt. Nu har jeg i over ni måneder levet mere eller mindre af nutella-madder (for det er det bedste ved at være gravid – samvittigheden over at maven bliver tyk eksisterer ikke), så det var virkelig på tide at få rettet op.

Det centrale i min fit challenge er altså maden. Og her er et lille udpluk af hvad jeg har levet af, de sidste to uger:

img_20161015_104802-1

img_20161028_120122

img_20161015_174833

Jeg har ikke på noget tidspunkt sultet mig selv, og jeg har helt sikkert også syndet! Faktisk åd jeg 10 stykker chokolade inden jeg tog til vejning i dag. Liiiiidt dumt ;)

Selvom manden vil påstå det modsatte, så vil jeg vove at påstå at jeg efter jeg er begyndt at spise mere ordenligt, begyndt også at få noget mere energi. Og her skal det altså tages i menté at jeg på intet tidspunkt de sidste tre måneder har fået en sammenhængende søvn. Så det er altså heller ikke fordi jeg svinger mig rundt i lygtepælene og er spring fyldt med energi, MEN jeg udretter noget hver dag (rydder op, gør rent, laver projekter osv.), i modsætning til for to uger siden hvor jeg snildt kunne bruge hele formiddagen på kun at se Godmorgen Danmark (ja ja, og genudsendelsen). Og jeg føler ikke at jeg skal tvinge mig selv til det.

Fordi der er så mange på holdet, er der for mig allerede midtvejsscanning nu – selvom challengen tager 8 uger. Her ser du dagens resultater:

img_20161102_151100

Det vigtige for mig på det her skema fra idag, er egentlig at jeg allerede har nået mit fysiske mål. Jeg bevæger mig altså tilstrækkeligt nu, til at kunne kalde mig sund og rask – lige på dét punkt i hvert fald. At jeg så lige har lidt igen på fedtprocenten og at jeg skal drikke mere vand, det er en anden snak ;)

2,25 kilo nutella er blevet til lidt muskler i stedet. Og jeg har fået mere energi. Nu kan de næste uger bare komme an :) Og faktisk tror jeg at dette sundhedsspark er kommet for at blive. Der er næsten ingen grund til at lade være.

 

Skriv en kommentar