En forlænget weekend i Lalandia er veloverstået, og jeg har samlet og skrevet mine erfaringer ned til jer, som jeg håber vil gøre dig/jer klogere :)

Samlet set, så havde vi en dejlig tur. Pointen med at tage afsted var jo at få en hyggelig weekend med My i centrum, hvor hun fik lov til at give den gas i vandland og monkey tonkey land.

Det samme var resten af Danmark. Og det kan Mynthe jo ikke gøre for.

Der var rigtig mange mennesker, især i vandland. Vi stod i nakken af hinanden i omklædningsrummet, stod i kø til bruseren, mudret og beskidt gulv, kom ind til et fuldstændig proppet til randen vandland med baby på armen. Gæt selv hvor sjovt det var.

Men hun elskede det. Og det var det vigtigste!

IMG_20170120_114633

Hytten vi boede i var tilgengæld ret fin, og der var tænkt på at det var en børnefamilie der skulle bo der. Plus point for det!

Skulle jeg gøre det hele om, jeg havde ikke været i Lalandia før denne tur, så havde jeg presset ballerne en skvis mere sammen, og kørt lidt ekstra, ned til vandlandet i Berlin, Tropical Islands, som jeg tænker jeg må skrive mere om i et nyt indlæg snarest. Vi var der med Mynthe da hun var 2 år, men man kunne også uden problemer have et spædbarn med. Der må man nemlig gerne gå rundt med klapvogn, modsat Lalandia. Og så er der varmt :)

Ungerne og jeg er i sommerhus nu. Vi hygger! Mere om det senere. God aften!

Skriv en kommentar