Så er vi officielt gået på juleferie herhjemme. Ja altså ungerne og jeg.

I weekenden tog jeg My under armen, og hen til musikhuset for at se nisseteater. Nisseteateret var arrangeret af Børnekulissen, som vi også i festugen havde fornøjelsen af at se hatteteater med/fra. Hvis du bor i eller omkring Aarhus, vil jeg anbefale dig at tilmelde dig deres nyhedsbrev og/eller følge dem på facebook – de er virkelig dygtige til deres arbejde.

img_20161218_142739-animation

Jeg nyder tiden med ungerne, især når de begge er glade og tilfredse. Når det så er sagt, så må indrømme at jeg lige i dag har fortrudt at hun ikke lige havde en enkelt dag i børnehaven i denne uge. Håndværkerne arbejder fra tidlig morgenstund i overboens lejlighed, og jeg havde lige nogle julegaver som SKULLE sættes i sving sent igår aftes…… Jeg mangler et hus, og en have! Så havde jeg ingen problemer ;)

Men det har jeg som bekendt ikke…. Så jeg sørger for at underholde Mynthe på bedste vis, uden at jeg skal indblandes:

img_20161215_153107

 

Hun har været lidt sløj, og derfor har jeg skulle kæmpe ekstra meget for at få lidt mad i hende (ja, mere end jeg plejer). Et godt fif til alle derude, med børn som ikke vil spise alt det grønne til aftensmaden: Hav barnet siddende imens du laver maden, og lad ham/hende røre i en skål med gnavegrønt. Sig at barnet gerne må smage. Vupti, så ryger der 5-6 stykker grønt ned – det var aldrig sket hvis det bare lå på tallerkenen.

img_20161207_172557

Selv tak ;)

Skriv en kommentar