I mandags fik jeg en vild overraskelse, som jeg vil dele med jer: Jeg har vundet en kontorplads gratis, hele resten af året!

Jeg deltog i en konkurrence på kontorets facebook side, og derefter må jeg indrømme at jeg lidt glemte det igen. Men jeg vandt sku, og tirsdag formiddag var jeg henne for at få nøgle, koder og hilse på de andre.

Jeg glæder mig helt vildt til at have mit eget lille kontor. Overfor mig, skal min medsøster A sidde.

Mon i kan huske at jeg efterlyste andre coloboma mødre? Hun var en af de mødre der kontaktede mig, og vi mødtes få dage senere. Nu er vi blevet kontormakkere også!

Mange spørger mig hvad jeg så skal lave? Jeg er stadig på barsel, og derfor vil jeg bruge tiden på at gøre min kontor plads lidt hyggelig, snakke med de andre og sende jobansøgninger afsted. Når min barsel er slut, må vi se om jeg kunne finde på at bruge pladsen permanent, som selvstændig erhvervsdrivende.

Hurra for at man engang imellem har lov til at være heldig! Og så vil jeg da ligge mig ind til min hostende søn, som har fået sig en omgang asmatisk bronkitis. Hurra for senge med elevation!

Skriv en kommentar