Skulle hente My i dag, og være alene hjemme med dem begge. Timerne fra 16.00-20.00 er sindsyge. Med den ene hånd skal du hælde mælk op i gasset til (pludselig) absurd tørstig tumling, med den anden hånd skal du røre i farsen til frikadellerne, med den ene fod skal du give baby sutten. Holy moses…… og hov,  hvis du er alene mor: shit du er sej!!

Lad mig dele et tip med jer: sæt yoga musik på! Og hvis ikke lige det er noget du har i baglommen, så findes der en yoga playliste på f.eks. tidal

Jeg plejer normalt at sætte Anna og freeking Elsa musik på, og jeg er (som i måske kan fornemme) noget træt af at høre de to samme sange om og om igen. Men i dag prøvede jeg altså noget nyt: yoga musik.

Pludselig gik dagen overraskende godt. Om det var mig eller børnene musikken hjalp på vides ikke – og det er jo i grunden ligemeget, for det vigtige er her, at det virkede!

vid_20160927_130959-animation

Skriv en kommentar