“Mor jeg har ondt i maven i dag”

Måske er jeg for nem. Eller også er jeg bare blevet skræmt af al den sygdom vi lige er gået igennem. I hvert fald fik hun lov til at få en fridag. Mavepinen forsvandt lige så hurtigt som den var kommet, og vi hyggede os meget. Jeg har i denne uge handlet ind til at jeg kunne lave pebernødder, som vi kan have med til vores babysittere i weekenden. Og det er jo perfekt med en lille hjælper.

img_20161116_103034-animation

Med tungen lige i munden, trillede vi mindst 100 pebernødder, og nøj hvor blev de gode! Opskriften fandt jeg her – form pebernødderne mindre end du umiddelbart tror – ellers bliver de bløde i midten. Det ved jeg fordi vores første hele plade blev liiiiidt til den store side. Men pyt, ned skal de ;)

img_20161116_124853

ps. behøver jeg nævne at mit mål om at leve sundt er gået lidt i vasken? Spiste banan pandekager til morgenmad og knækbrød med hytteost til frokost. Men det er vidst ligemeget når mindst 20 af dem her også røg med ned i svinget. Ups.

Skriv en kommentar