I fredags tog jeg et barn under hver arm, og så afsted mod Herning. Det egentlige mål var ikke Herning i sig selv, men den dygtige børnefotograf Miriam, Fleuret Photo

Vi ankom til Herning i god tid, og havde derfor er par timer til at lege turister.

Bekymringerne blev gjort til skamme

Forinden havde jeg været nervøs for parkeringsmulighederne i Herning, trafikken generelt (det er jeg altid når jeg ankommer til en by jeg ikke har været i før, i bil), og om jeg skulle gå langt med børnene for at finde noget underholdende for dem begge. Heldigvis gik alt perfekt: trafik, parkering, udpakning af bil (pusletaske, barnevogn mm.) ooooog så gik vi ikke mere end fem minutter før vi fandt biblioteket i Herning, som var lege-slaraffenland for My. Her var både legeborg, læsehjørner, legekroge til små babyer og sidst men ikke mindst udklædningstøj.

Uden mad og drikke…

Vi tog os en bid brød i cafeen, hvor der var masser af plads til begge børn OG barnevogn.

Til middag spiste vi madpakke lige overfor biblioteket – i naturen det billige skidt ;) Som i ser var Mynthes humør ikke det allerbedste – så i kan selv gætte på hvor spændt jeg er på at se billederne fra Miriam :D

1 Kommentar

  1. Pingback: Sneak peak: børnefotos – medsøster.dk

Skriv en kommentar