fb_img_1442009851388Sidste år, under en kort periode med arbejdsløshed, blev jeg igen gode venner med grafik programmet Illustrator. Jeg havde kort haft bekendtskab med det under mit uddannelsesforløb, men ikke rigtig arbejdet i det på mit tidligere job. Det var derfor en af de kompetencer jeg følte at jeg havde brug for lige at pudse af, inden jeg evt. skulle stå til regnskab overfor en mulig ny arbejdsgiver.

Som I ved har vores lille familie et nært forhold til lego, og derfor var det nærliggende at lave et facebook opslag omkring min ledighed – med en legomand lavet i dette program.

Jeg tror jeg nåede at lave en håndfuld stykker, af venner og bekendte, før jeg igen fik arbejde og måtte lægge det på hylden. Og nu ved jeg at der sidder nogle stykker derude, der føler at de er blevet snydt. Jeg skal nok få gang i maskineriet igen, bare rolig :) Det skal ikke hedde sig, at jeg sidder og triller tommelfingre her under min barsel!

Tidligere på året afleverede jeg casting materiale til Metronome, hvori jeg havde lavet et portræt at vores familie på dengang tre:

insta

Skriv en kommentar