Jeg ved at den har været længe undervejs – men nu er den her altså! Rapport og anbefaling af Tropical Island. Lyder det bekendt? Vi har også været der før, og jeg har skrevet om det her. Denne gang med to børn, sommerhus lige ved siden af, og (siden sidst) nu med udendørs (varmt) vandland også. Vi er stadig lige så glade for det, som vi før har været – ja hvis ikke gladere!

Vil du undgå transport til og fra Tropical Island?
Lej et af sommerhusene fra Nova sol, lige ved siden af. Vi kunne gå til og fra badelandet på fem minutter. Det gør det også meget nemmere for os voksne at smutte derover, når børnene er puttet. Ja altså, imens bedsteforældrene bliver hjemme og holder øje med ungerne ;) Sidst lejede vi et hotel værelse i den nærmeste landsby. Det vil jeg ikke anbefale dig. I hvert fald ikke hvis du har små børn med.

Alternativet er hytterne og teltene INDE i selve kuplen. Men det er ret dyrt, så vent med det, til ungerne er blevet noget større, så det også er en oplevelse for dem :)

Nu med udendørs badeland
Siden sidst har Tropical Island fået udendørs bade også. Med dertilhørende vandrutchebane. Og det er altså genialt. Vi brugte ret meget af tiden herude. Vandet er opvarmet, og kan sagtens bruges af de mindste børn også. Dog er der “luft” imellem de forskellige bassiner, så når du skal skifte, er du nødsaget til at gå op i “kulden”. Pyt med det, det er hurtigt overstået.

Pakkeliste
Og hvad skal man så have med? Altså hvis du overnatter i sommerhuset, så kan du lave maden i hytten eller købe (lidt dyr) mad inde i selve kuplen. Men hvad skal du ellers have med? Tjek det ud her:

Pakkeliste (excel)

Skriv en kommentar