Som jeg teasede i dette indlæg, så har jeg haft kontakt med TV3, i december måned.

Baggrundshistorien er, at jeg i første halvår 2016 tilmeldte os programmet “Nybyggerne”. Dengang skrev jeg, på min private facebook:

Nogle af Jer ved det. Andre ved det ikke. Men i foråret, imens jeg stadig var gravid, tilmeldte jeg vores lille familie til Nybyggerne sæson 3. Nogle uger senere kom vi til casting. Det var ikke uden sommerfugle i maven, for programmet starter NU, som i, lillebror er 3 uger gammel

Af samme grund blev vi sorteret fra inden sidste omgang, men opfordret til at søge næste år. Og det er altsammen ok og jeg HAVDE fundet ro i det.

Men nu hvor jeg så ser at det er mit store idol og fuldstændig fantastiske Peter Ingemann der er vært i år, så dør min sjæl en lille smule indeni over at vi ikke er med. Øv!!

MEN men men – så så jeg en NY mulighed:
Jeg følger Lisbeth Østergaard på instagram, det samme gør Michael (hov, hvorfor gør han egentlig det – MÅ han det? ;) ) og så dette indlæg. Ud af hans mund kom noget jeg HELT bestemt mener var noget i retning af “se, det kunne da være spændende”. ( Efterfølgende har vi diskuteret selv samme situation, han mener ikke det var det han sagde. Pyt! )

Fluks sendte jeg dem en mail:

Vi er en familie på 4, to voksne og to små børn, som drømmer om en ny bolig – måske har I har lyst til at hjælpe os?
Vi leder efter noget nyt at bo. Vi er ellers glade for byens puls og mulighederne i centrum, men vi mangler en have til vores børn, og lidt flere rum.
Michael drømmer om et byg-nyt projekt. Men han har ikke evnerne selv, og jeg er meget dårlig til at kigge på noget som aldrig bliver færdigt. Jeg selv drømmer om et hus med sjæl, åbne rum og kreative rum løsninger.
Vi kigger på huse i og omkring Aarhus, men er også åbne for alternativer.
Et par dage efter bliver jeg kontaktet, og bliver senere interviewet af en SKØN skøn pige. Jeg tror vi talte i en time.
Det blev til en del ringeri frem og tilbage, det korte af det lange (fedt du gad læse med ;) ) er, at programmet krævede en fuldmagt til at købe et hus INDEN vi selv så det. Det blev alligevel for overmodigt. Især for sådan en som Michael ;) Ha…
3. gang er lykkens gang – mon vi bliver udvalgt til Nybyggerne sæson III ? ;)