Egentlig havde jeg tænkt at overskriften skulle have heddet “børneferie: Tropical Island”. Men så slår det mig, at jeg egentlig også gerne ville have kendt til dette sted INDEN vi fik børn.

Jeg synes nemlig at stedet er perfekt, hvis du trænger til at føle lidt sommer, uden at du skal rejse længere væk end Berlin.

IMG_20150128_164413

IMG_20150128_164427-MOTION

Tropical Island er en blanding imellem Randers Regnskov og Lalandia. Altså, en kæmpe (KÆMPE!) Randers Regnskov kuppel, hvor klimaet er tropisk. Du klæder om til badetøj og sommertøj inde i omklædningsrummet, tager tøflerne på, og så er der ellers Lalandia for alle pengene – på den fedeste fede måde!

IMG_20150129_164931IMG_20150129_163749IMG_20150130_130210

Kuplen er så stor, at der bliver fløjet med luftballon derinde (!!).

Vi havde My med, da hun var halvandet år gammel. Men hun kunne uden problemer også have været yngre. Selvom der er varmt, er der jo ingen sol. Helt perfekt for en helt lille baby, hvis du spørger mig.

Ud over vandland med dertilhørende rutchebaner mm., er der også andet underholdning for både store og små. Du kan spille minigolf, tage kæresten under armen i wellness området eller sørge for at dit barn sover godt om natten, efter en tur i klatre/legeland.

Vi boede i et hus/lejlighed er stykke væk fra kuplen, desværre. Det vil vi ikke gøre igen. Man kan faktisk på helt inde i kuplen, men det er temmelig dyrt. Vælg i stedet et sommerhus i nærheden. Nova sol har f.eks. nogle fine sommerhuse i området.

Og det lyder jo vidunderligt alt sammen. MEN…. For der er er men….. Du skal forberede dig på tysk nøgenhed ;) Omklædningsrummet er fælles for både mænd og kvinder (oh yes!), og i wellness området skal du være nøgen.

Så hvis du kender et vennepar, som du virkelig godt kunne tænke dig at se nøgen, så er det nu du skal slå til 😋

Eller gøre om vi gjorde: gik i bad hjemmefra, tog badetøj og sommertøj på, LØB ind fra parkeringspladsen og ind i kuplen. Vaskede os igen med badetøjet på (ja ja, det må man ikke, men altså hvis man virkelig er presset over situationen!), og så kunne vi slappe af igen ;) Wellness området prøvede vi ikke. Måske var det en fejl.

Husk at tage penge med derind. Du kan købe OK mad….. og is ;)

Og hvis du har en klapvogn til dit barn, så tag den med!

Skriv en kommentar