Under interviewet med TV3 spørger hun mig pludselig: “er der nogle ting i synes i mangler plads til – har i nogle interesser der kræver plads?”

Det eneste jeg lige på stående fod kunne komme i tanke om var ungerne. De fylder det hele! Der er legetøj i stuen, køkkenet, badeværelset – over freeking alles!! Men så slog det mig: “Ja, vi har over 40 brætspil i vores klædeskab!” De er gemt af vejen på en måde så vi ikke får brugt dem så meget som vi burde. Især når man tænker på hvor mange penge der står der og glaner.

Når det så er sagt, så er der næsten ingen af vores gæster som ikke bliver spurgt om de vil spille med os når de er på besøg :) Jeg synes det er hyggeligt, det håber jeg også vores gæster synes :P

Af vores brætspil er mine favoritter:

  • Splendor: saml diamanter og køb kort. Med lidt strategisk snilde kan du ødelægge det for din modstander undervejs. Den spiller der opnår 15 point (eller højere) har vundet. Kan spilles af 2, men er lidt sjovere når man er flere.
  • Escape: Du har fundet en hemmelig labyrint under en pyramide. Saml skatte ind, inden det hele styrter sammen. Et sjovt men også stressende spil med lyd til – og altså måske ikke helt vildt egnet til folk med børn (der sover) ;)
  • Hint: Et spil de fleste kender, en blanding af gæt og grimasser og tegn og gæt. Et rigtig godt socialt spil, som kan sætte lidt gang i selskabet.

Kender du til et fedt brætspil, som du kan se at vi ikke har? Eller kan du se at vi har et spil du gerne vil komme forbi og spille med os ;) ? Så skriv i kommentaren!

Skriv en kommentar