Som lovet kommer hermed mine ord om brætspilsfestival Aarhus 2017: Det var genialt!

I år var første år i Aarhus med brætspilsfestival. Jeg har ikke rigtigt turde fortælle nogle om vores tur inden vi var afsted. Eller invitere flere med. For ærligt talt, så anede jeg ikke om vi gik ind til en fiasko 😂 – men det var det virkelig ikke, og jeg vil fortælle hvorfor.

Hvad kan man?

Spille spil! Du tager bare det spil du gerne vil prøve, finder et bord, og så er det ellers igang.

Festivallen var inddelt i flere forskellige sværhedsgrader, således at de helt hardcore spillere ikke roede i bunken med nybegynder spil. Og for at være ærlig, så var begynder-zonen næsten som at kigge ind i vores spil skab 😏

Vi pakkede rigtig mange ubrugte spil op. Jeg havde regnet med at alle spillene var, ja det ved jeg ikke, i hvert fald ikke sprit-nye. Men det var det! Det var næsten som at tage i biografen uden at betale ;) Giver det mening?

Hvor mange spil fik i spillet?

Jeg har ikke det konkrete tal, men vi fik spillet flere spil end jeg havde regnet med. Rundt om på festivallen gik der spille-guruer rundt. Hvad kan de tænker du? De kan fortælle dig reglerne, uden at du behøver selv at læse dem. Mega smart! Eller råde dig til at spille et bestemt spil. Hvis du ikke på forhånd ved hvad du gerne vil spille.

Kommer du næste år?

Ja! Helt sikkert, og hvis du er det mindste spil interesseret, så synes jeg også du skulle komme! Næste år vil jeg spørge gutterne der spillede dette spil, hvad det egentlig går ud på. Flot er det i hvert fald!

Skriv en kommentar