Som i ved startede jeg planlægning af fastelavn i god tid i år. Igår blev kostumet så for alvor taget i brug, til årets fastelavnsfest i børnehaven. Resultatet:

Skoene købte vi i bazar vest til 100 kroner:

Hårpynten (bestående af ikke mindre end tre halskæder) er købt i Gina Tricot og Glitter:

Og hvordan gik dagen så? ……… Hun hoppede selv op af sengen, uden at vi skulle komme ind til hende først, for første gang nogensinde. Fordi hun glædede sig sådan til at få kostumet på. Men fra det minut gik det også kun ned af bakke. Hun endte med at græde op og ned af catwalken i børneren, fordi hun hellere ville sidde hos mig, og kigge på de andre…. Ja altså, taget i betragtning af hvor meget tid vi brugte på det kostume, så havde jeg da måske ønsket mig mere glæde og fred netop den dag 😂 Men pyt nu med det! Nu har vi nogle sko hun elsker, og nogle smykker og noget tøj vi også kan bruge senere. Perfekt hvis du spørger mig!

Skriv en kommentar