Som jeg skrev forleden, så har jeg været hos fotografen for at få taget fotos af børnene. Jeg mangler ordentlige billeder af begge børn – samlet. Og det var ikke nogen nem opgave! For Mynthe var ikke rigtig samarbejdsvillig, og Novo var ret begejstret for at få undersøgt hele fotostudiet, i stedet for bare at sidde og se sød ud ;)

Men den allervigtigste grund, til smukke billeder netop nu, var især for at få et portræt af Novo. Jeg vil så gerne, at jeg ikke pakker hans øjenfejl ind i filtre og andet stads. Jeg mangler et billede som viser HAM, som han er, og det har jeg fået. Et virkeligt smukt et af slagsen. Det har i lang tid været svært for mig ikke at have skyldfølelse. Og nu tænker du måske, skyld i hvad? Jeg har selv et dårligt øje. Det er bare ikke visuelt synligt. Og hvis ikke det måske lige er dét, så tænker jeg meget over, hvad det præcist er der er sket på det tidspunkt i min graviditet, da øjet blev lavet. Var det noget jeg spiste? Var det noget jeg gjorde? Er det noget i miljøet?

Men jeg har en meget smuk og dejlig dreng. Ja og pige! Og jeg bliver nødt til at slippe skyldfølelsen, for det dræner mig.

Og se så lige her hvad hun ellers kunne trylle frem? Og når jeg siger trylle, så mener jeg det faktisk, for sitationen var umulig. Gå aldrig til børnefotograf alene voksen. Så er det sagt!

Miriam gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hende vil jeg meget gerne anbefale andre – helt uden iøvrigt at have aktier i noget som helst dér :)

Skriv en kommentar